torstai 5. toukokuuta 2016

Kesä???

Hei taas! Kisakrapula alkaa olla ohi ja olen taas alkanut käydä kunnollisilla lenkillä.

 

Vappuaatto oli ihana, olin ensimmäistä kertaa Aikuinen enkä lähtenyt puistoon siman ja sangrian kanssa. Aamulla käytiin ystävän kanssa metsälenkillä, ja oli muuten ihan mielettömän kivaa! Ei ollut ihan yhtä kuivaa kuin oltiin laskelmoitu (jouduttiin hyppien ylittämään kolme puroa/suota, ja lipsuimme ja dippaannuimme liejuun/veteen yhteensä seitsemän kertaa), mutta mitäs se haittaa kun on hyvät varusteet ja oli verran lämmintä ettei märkänä kuitenkaan palele.

Työkauteni on tosiaan alkanut viime viikolla, ja se on sen verran raskasta että juoksukilometrit tuskin pysyvät samassa kuin talvella ja keväällä. Askelmittarin mukaan pelkästään töissä tulee kävelyä 14.000-18.000 askelta / 9-11km päivässä, minkä lisäksi osa tai jopa koko päivä saattaa mennä raskaita koneita kantaessa/työntäessä. Sen jälkeen saatan olla niin väsynyt että viimeinen asia joka minua kiinnostaa on kymmenen kilometrin lenkki, mutt toivon kuitenkin että jaksan edes jotenkuten juosta läpi puutarhakauden.

 

...Ja eilen ainakin jaksoin, vaikka vietin töissä päivän jättimäistä lehtipuhallinta kantaessa. Siis täällähän on kesä! Viime viikolla satoi lunta, ja eilen kävin lenkillä lyhyet shortsit ja maailman kevyin toppi päällä. Ihan uskomatonta. Aurinko paistoi metsäpoluille ja oli niin hyvä fiilis että kymmenen kilometriä ei tuntunut missään. Toivotaan, että sekä sää että fiilis jatkuu pitkään tällaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti