maanantai 23. toukokuuta 2016

18 päivää myöhemmin...

 
 

Siis siellähän on kevät! Tuulitakit ja pitkähihaiset ovat vaihtuneet kevyisiin toppeihin ja aurinkorasvaan. Hyväksyn tämän 100%. Ylemmät kaksi kuvaa ovat ihan Tampereelta mutta alemmat kaksi Kirkkonummelta, oli aivan tajuttoman ihanaa päästä pitkälle lenkille vähän eri maisemiin kuin mihin on tottunut. Vaikken ihan Tampereen keskustassa asu, niin on täältä aika pitkä matka lähimmälle pellolle, jossa oikeasti viljellään asioita.

Viimeiset kolme viikkoa ovat menneet oikein mukavasti, vaikka töiden jälkeen on, kuten etukäteen vähän arvelin, lenkki usein viimeinen asia jota haluaisin tehdä. Tykkään aamulenkeistä enemmän kuin iltapäivä-/iltalenkeistä, mutta kun herätyskello pärisee tavallisenakin työpäivänä puoli kuudelta soimaan, niin ei hirveästi innosta kelata siitä vielä puolitoista tuntia takaperin jotta ehtii treenata ennen töihin lähtöä. Iltapäivä sen on siis pakko olla, vaikka se ihan jumalatonta tuskaa onkin. Kummasti ei silti ole kertaakaan kaduttanut kun olen vihdoin saanut aikaiseksi lähteä. ;) Onneksi on erittäin selkokielellä tehty treeniohjelma jota noudattaa, muuten saattaisin luistaa vähän useammin kuin sallittu.

Niin tosiaan, tein tossa pari viikkoa sitten niinkin radikaalin asian, että palkkasin juoksuvalmentajan räätälöimään mulle treeniohjelman Tampere Puolimaratonia varten! (Myös: ilmeisesti juoksen Tampere Puolimaratonin. Ilmeisesti se 20. kilometrin kohdalla sielun vallannut tuska/epätoivo/murhanhimo on kuukaudessa ehtinyt unohtua... Saisko viis minuuttia nopeammin kuin viimeksi, jookosta kookosta?) En tiedä kuinka hyvin tämä sopii "juostenkustu" -teemaan, mutta rauhoittaa kyllä aika lailla sielua, kun joku toinen tekee ajattelun mun puolesta ja täytyy itse vaan keskittyä jalan toisen eteen laittamista. 😍

Tällä viikolla olisi Naisten kymppikin, meinasin vallan unohtaa! Edellinen ja ainoa kerta kun olen sen juossut oli 2014, josta on todistusmateriaalia tämän kämäisen (ja erittäin hikisen) maaliviivan ylittämisen jälkeisen selfien verran:


Tänä vuonna ei ilmeisesti pitäisi olla yhtä tuskaisen kuuma kuin silloin (varjossa +26...), mutta toisaalta olen myös tälleen kauniisti ilmaistuna nauttinut aika lailla mm. jäätelöä tuon kuvan ottamisen jälkeen. En ole vieläkään varma, että menenkö nyt sunnuntaina kevyesti fiiliksestä nauttien, vai otanko ilon irti kympistä ilman liikennevaloja ja katson saisinko rikottua ennätykseni. Ehkä sen sitten paikan päällä saa päätettyä.

Tässä kaikki tältä erää, taidankin tästä lähteä katsomaan Salkkareita nauttimaan suomalaisesta kulttuurista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti